De Curl lijn De producten uit de Curl lijn kunnen met iedere shampoo en conditioner gecombineerd worden en zorgen voor prachtig uitziende krullen die bouncen en gedurende dag niet uitzakken.

Easy Rider
Easy Rider
De Easy Rider is een anti-frizz crème die pluis tegengaat en krul activerend werkt. Hij is geschikt voor mannen en vrouwen die hun frizzy haar onder controle willen houden.
Killer Curls
Killer Curls
De Killer Curls is een styling en treatment in een. voor medium tot grof, krullend of golvend haar, De lotion geeft stevigheid en elasticiteit aan de krul, waardoor je de hele dag door met mooie krullen rondloopt. Daarbij beschermt hij ook tegen hitte.
Killer Waves
Killer Waves
De Killer Waves is een gewichtsloze krulversterker voor fijn golvend of krullend haar. Er zitten wimperverdikkings- en verleningstechnologieën in die je haar voller en minder zwaar doen ogen en aanvoelen. Daarbij verminderd hij ook de pluis.
Motion Lotion
Motion Lotion
De Motion Lotion is een anti-frizz en krul-activerende absorberende lotion. Omdat de lotion gewichtsloos is, is het ook de ideale lotion voor fijn haar. Hij activeert de krul nog extra.