Thickening lijn Deze lijn bevat geavanceerde wimperverdikkings- & verlengingstechnologieën en ingrediënten die fijn en dun haar versterken en je haar direct dikker en voller laten voelen.

Plumping Wash
Plumping Wash
De plumping Wash is een verdikkende shampoo die haaruitval en dunner wordend haar tegen gaat. Hij versterkt en verdicht het haar en versnelt de haargroei. Bij langdurig gebruik van de shampoo stimuleert de gezonde groei van het haarzakje.
Plumping Rinse
Plumping Rinse
De plumping rinse voorkomt net als de wash haaruitval en gaat dunner wordend haar tegen. Het is een verdikkende conditioner die het haar beschermt, versterkt en hydrateert.
Full Again
Full Again
De Full Again is een verdikkende lotion. Het geeft het haar een boost en volume. De gewichtloze lotion creëert een dikker haaroppervlakte en doet fijn haar voller ogen. Verder beschermt Full Again je haar ook tegen hitte. Perfect vóór het föhnen.
Staying Alive
Staying Alive
De Staying Alive is een gewichtloze leave-in verzorging die het haar beschermt en antioxidanten bevat. Hij geeft het haar flexibiliteit en is perfect voor droog en dof haar.
Body Mass
Body Mass
De Body Mass is een leave-in treatment. Deze werkt vanuit de hoofdhuid om de wortels te versterken en om de veroudering van haar zakjes tegen te gaan.
Doo Over
Doo Over
De Doo Over is een finishing dry spray die u op elk moment van de dag kunt gebruiken om je haar opnieuw in model te brengen en te hervormen. Deze spray zorgt voor volume en beweging in het haar.