De volume lijn

Angel Wash 250 ml
Angel Wash 250 ml
De Angel Wash is een volumising shampoo voor fijn en gekleurd haar dat droog en beschadigd is. De shampoo herstelt het haar tot in de puntjes en laat het dikker ogen en aanvoelen.
Angel Rinse 250 ml
Angel Rinse 250 ml
De Angel Rinse is een conditioner die gekleurd, droog en beschadigd haar hydrateert en beschermt. Hij herstelt het haar op cellulair niveau waardoor het voller oogt en aanvoelt. De conditioner is gewichtloos, dus verzwaart het haar niet.
Angel Masque 200 ml
Angel Masque 200 ml
Angel Masque is een herstellend en verdikkend masker voor fijn, droog en/of gekleurd haar. Het masker versterkt het haar en helpt haarbreuk verminderen.
Anti Gravity Lotion
Anti Gravity Lotion
De anti Gravity is een olievrije volume lotion die zorgt voor meer volume en dikker uitziend haar. Deze lotion is ook fijn om te gebruiken tegen statisch haar.
Anti Gravity Spray 150 ml
Anti Gravity Spray 150 ml
De Anti Gravity Spray is een spray versie van de Anti Gravity Lotion. Het is een gewichtloze spray die volume toevoegt en de glans versterkt.
Powder Puff
Powder Puff
Powder Puff is een volume poeder. Hij zorgt niet alleen voor volume, maar hij zorgt er ook voor dat de oliƫn in het haar en op de hoofdhuid worden verwijderd. Hierdoor zal het haar ook weer fris aanvoelen.
Body Builder 375 ml
Body Builder 375 ml
De Body Builder is een volume mousse. Hij geeft het haar volume en stevigheid. De Body Builder zorgt ervoor dat de ruimtes tussen het haar worden opgevuld, zodat het voller oogt en voelt.